Vroeger stond in deze groene omgeving een huishoudschool. Deze heeft plaats gemaakt voor een appartementengebouw met allure. Fraaie Dudok-architectuur, grote buitenruimtes, een mooi uitzicht en veel aandacht voor gebruiksgemak maken dit tot een heerlijke plek om te wonen. Voor ieder appartement is een parkeerplaats gereserveerd in de halfverdiepte en goed beveiligde stallinggarage. Via de stallinggarage kunt u binnendoor met de trap of de lift uw appartement bereiken.

Alles binnen handbereik
Het appartementengebouw ligt tussen de Koningin Emmastraat en de Koningin Julianalaan in Haarwijk.  Dankzij de centrale ligging in het centrum van Gorinchem heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen loopt u in enkele minuten naar winkelcentrum Piazza en vanuit Nijehove bent u zo op het station of op de Gorcumse ring. Vanuit de A15 en de A27 heeft u een uitstekende verbinding naar elke denkbare richting.

Groen en rustig wonen
Wonen in Nijehove betekent genieten van het buitenleven. Alleen de bewoners hebben toegang tot een fraai aangelegd gemeenschappelijk binnengebied, de uitgelezen plek voor gezamenlijke activiteiten of om heerlijk van het zonnetje te genieten. Maar uw riante balkon of terras is natuurlijk ook een heerlijke plek om te zitten.

DOOR communicatie & vorm